Защо ми е необходим уеб сайт и колко ще ми струва?


Какво е система за управление на съдържанието (CMS)?


Гаранция? Какво става ако сайтът ми се счупи?


Какво е хостинг?


Какво е домейн?


Защо ми е необходим уеб сайт и колко ще ми струва?

Живеем в 21-ви век. Епохата на новите технологии. Потребителите на интернет се увеличават колосално. В момента в България средностатическите домакинства без интернет връзка стават все по-малко и по-малко. Увеличаването на потребителите в уеб пространството, увеличава и шанса да се засечете именно там с Вашите клиенти или да срещнете много нови. Вашият бизнес трябва да бъде представен онлайн! Най-добрият начин за това е чрез създаването на уеб сайт. Той би могъл да Ви бъде като визитна картичка в уеб пространството, каталог представящ на интернет потребителите предоставяните от Вас продукти и услуги, или дори онлайн магазин чрез който хората ще могат да купуват и поръчват онлайн Вашите стоки и услуги. Улеснете Вашите клиенти! За тях би било много по-лесно да разгледат продуктите Ви онлайн, в удобно за тях време, отколкото да се съобразяват с Вашето работно време за евентуално посещение до офиса/магазина Ви. Уеб сайтът Ви ще бъде достъпен за хората 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата! Интернет Ви предлага това удобство. Възползвайте се. Освен допълнителен комфорт за Вашите клиенти, уеб пространството Ви предлага една уникална възможност да намерите много нови. Ако бизнесът Ви е добре представен в интернет, то новите клиенти няма да закъснеят. Качественият уеб сайт в днешно време е една напълно оправдана инвестиция, която ще Ви се възвърне след време. Направете първата стъпка и направете запитване!


Какво е система за управление на съдържанието (CMS)?

CMS - content management system, преведено на български означава система за управление на съдържанието. Тя дава възможност на хората, които нямат познаниея в областта на уеб програмирането и дизайна бързо и лесно да променят съдържанието в своя уеб сайт - да добавят или премахват нови продукти по каталозите, да редактират и добавят новини и дръги артикули.


Гаранция? Какво става ако сайтът ми се счупи?

Ние от fancy-studio предлагаме 6 месечна безплатна техническа поддръжка. Ако с течение на времето нещо във Вашият сайт се счупи, то ние ще го поправим безплатно. Просто ни уведомете за повредата. Безплатната поддръжка обаче не означава безплатно добавяне на нови функции или големи промени по вече завършеният от наша страна уеб сайт.


Какво е хостинг?

Уеб хостингът е услуга, която предоставя на физически лица и организации хостинг (от английски host, съхранение) на уеб страници и други файлове, включително данни, файлове, изображения, видео и друго съдържание. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на даден компютър (сървър), който има директен достъп към Интернет.

- http://bg.wikipedia.org/wiki/Хостинг


Какво е домейн?

Домейн (на английски: domain - област, владение) е част от йерархическото пространство на глобалната Интернет мрежа, която има собствено уникално име (име на домейн), което трябва да отговаря на определени изисквания. Името трябва да бъде уникално в рамките на един домейн, като пълното име се състои от имената на всички домейни, от които той е част, разделени с точки. Например, bg.wikipedia.org. (с точка в края) означава домейн от трето ниво bg, който влиза в домейна от второ ниво wikipedia, който влиза в домейна от първо ниво org, който влиза в коренния домейн. Името на домейна служи за адресация на възлите на Интернет мрежата и на разположените по тях мрежови ресурси: (уебсайтове, пощенски и други сървъри и други услуги) в удобна форма за ползване от човека.

- http://bg.wikipedia.org/wiki/Домейн


 


Социалните мрежи:

Facebook страница